сряда, 27 май 2020 г.

Обновените Mercedes E-Coupe и E-Cabrio представени официално

След обновяването на Mercedes E-class, резонно идва да видим и обновените версии на Mercedes E-coupe и E - Cabriolet. Не е изненада, че по подобие на седана купе и кабрио версиите разполагат с нова предна част. За съжаление обаче марката разпространи снимки единствено на модификацията E53 AMG и не можем да видим в детайли направените промени по екстериора на тези моделни семейства. Надяваме се до края на седмицата да бъдат достъпни и снимки на останалите модификации, които ще бъдат публикувани допълнително към този пост. 
Според информацията предоставена от производителя, моторната гама на моделите ще включва 4 и 6-цилиндрови, бензин и дизелови, турбо агрегати с работен обем от 2.0 и 3.0 литра. Тяхната мощност ще варира от 194 до 367к.с. в зависимост от модификацията, а версията E53 AMG ще бъде оборудвана с 3.0 литров, би-турбо мотор с лека хибридна система и мощност от 435к.с. Леката хибридна технология ще бъде достъпна и за новата версия на - Е200 d, чиято мощност е 194к.с., както и за бензиновата E450 с нейните 367к.с. Всички мотори са куплирани серийно с 9-степенната, автоматична трансмисия, като за повечето от тях ще се предлага и системата за задвижване на четирите колела.
В интериора се наблюдава наличието на обновената MBUX операционна система чиито екрани са с размер от 10.2 или 12.3-инча. Главен акцент е представеният при седан нов интелигентен волан, който усеща дали водача е поставил ръцете си на него. Друга новост е адаптивното регулиране на шофьорската седалка, която автоматично се позиционира така, че очите на водача да са на нивото на дисплея за инфотайнмънт системата, след което обаче трябва да бъдат извършени допълнителни настройки за по-оптимална позиция. Впечатление прави и липсата на аналоговият часовник, който намираше място на централната конзола.
Продажбите на обновените E-Coupe и E-Cabriolet ще започнат от края на тази есен, като цени не се споменават.



Няма коментари:

Публикуване на коментар