четвъртък, 5 март 2020 г.

Suzuki Landy с фейслифт и по-богато оборудване

След обновяването на Nissan Serena, тази седмица в Япония, бе представена обновената версия на неговия технологичен близнак - Suzuki Landy. MPV, модела се сдобива с нови брони и леко променени фарове, които вече разполагат с изцяло LED технология. Новата цветова гама, както и новият дизайн на колелата също ще отличават новата, от старата версия. 
В интериора промени не се забелязват, освен наличието на новата мултимедийна система, както и нова подредба на бутоните под нея. По-богато обаче става оборудването, като специално внимание е обърнато на безопасността. На борда вече серийно място ще намира асистента за поддържане движението в пътното платно, адаптивния автопилот придружен със системата за предотвратяване на сблъсък, сензор за разпознаване на пътни знаци, а огледалото за задно виждане е заменено от LCD дисплей. 
Под капака промени няма. За задвижване осемместният модел ще продължава да разчита на 2.0 литров, бензинов мотор куплиран с CVT трансмисия предаваща движението към  предните или четирите колела. Добрата новина за клиентите в Япония е, че въпреки направените промени, цените на модела няма да се увеличат. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар