вторник, 24 септември 2019 г.

Toyota Corolla Trek алтернатива на RAV4

Toyota, представя крос версия на Toyota Corolla Touring Sports, която е с увеличен клиренс и офроуд декоративни елементи. Явно катастрофалните продажби на Toyota RAV4, чиито дизайн пое в коренно различна посока и отблъсна голяма част от привържениците на модела, карат японската марка да предприеме този ход и да представи подобен модел още повече, че в Европа търсенето на подобен род автомобили се увеличава. При всички положение тази версия ще бъде търсена още повече, че ще бъде налична и с хибридно задвижване. 
Моторната гама включва познатите 1.2, 1.8 и 2.0 литрови, бензинови агрегати, като последните два са съчетани с електромотор, литиевойонна батерия и CVT трансмисия. Мощността варира между 116 и 180к.с., а задвижването се осъществява посредством предните колела. 
Нормално за тези версии, оборудването е богато и включва значителен арсенал от аксесоари. Цени все още не се споменават, но имайки предвид, че като главен конкурент се сочи успешният  Ford Focus Active Wagon, чиито цени започват от 25 650 евро, то можем да предположим,че ценовата листа на японеца ще бъде близка до тази на немския модел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар