вторник, 24 септември 2019 г.

Nissan Patrol / Armada с нова визия

Ясно е, че Nissan Patrol е вече на години, които не могат да бъдат скрити и в стремежа си да подобрят модела, японците меко казано са го съсипали. Новите козметични промени са по-скоро смехотворни, но така или иначе ще трябва да свикнем с новата визия на флагманският SUV в близките 3-4 години. Добрата новина е, че в Европа този модел няма да се предлага. Видимо предната част е изцяло нова, а задницата се е сдобила с нови светлини. Стилът явно е съобразен с вкусовете качества на клиентите от Близкия Изток, Африка и Индия, което до някъде обяснява новият дизайн. 
От гледна точка на механиката, то там промени няма. Под капака място продължават да намират 6 и 8-цилиндровите, 4.0 и 5.6 литрови мотори с мощност от 275 и 400к.с., съчетани с 7-степенната, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. 
В интериора впечатление прави новата централна конзола, която е приютила новата мултимедийна система. Странно е решението навигацията да е с отделен дисплей, но с подобрена графика и постоянен ъпгрейд. Седалките са с нов дизайн и система за масаж и обдехване, а звукоизолацията е повишена. Оборудването е станало по-богато, като вече за модела са налични и системата за предотвратяване на сблъсък, която работи и при движение на заден ход. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар