сряда, 10 юли 2019 г.

Lada Largus с леки козметични промени

Рекордните продажби на марката довеждат до отклоняване на свежи авоари за актуализацията на Lada Largus, която се предлага на пазара от 7 години. Базирана на първото поколение Dacia Logan MCV, руската версия получава леки козметични промени, които имат за цел да задържат нивата на продажби, поне още 1-2 години. Комбито ще продължава да се предлага във версии с 5 и 7 места, както и  Largos Cross с повишен клиренс и офроуд, декоративни елементи. 
Външно обновената версия може да се познае най-вече по новата радиаторна решетка с ново лого, променените брони, новия дизайн на джантите и новата цветова гама. 
Под капака място ще продължават да намират бензиновите, атмосферни - 1.6  и 1.6-16v, агрегати с мощност съответно от 87 и 106к.с., куплирани с 5-степенна, механична трансмисия. Производителят не разпространява снимки на интериора, но се съобщава за нови седалки и по-богато оборудване, като вече серийно ще се предлагат ел. странични огледала с подгряване и авт. фарове. Цените на обновената Lada Largos в Русия, ще започват от 7840 евро, което е с около 250 евро повече. До 2022 година трябва да бъде представен по-сериозен фейслифт на модела, чиято предна част ще бъде в стила на Lada Kalina.



Няма коментари:

Публикуване на коментар