вторник, 4 юли 2023 г.

Maxus обединява своите товарни модели в моделно семейство наречено - Interstellar

 До сега китайската марка предлагаше на пазара своят товарен модел Maxus T60  в няколко модификации, обособени в T-моделното семейство на Maxus. Вчера, бе представена обновената версия на Т60, като успоредно с това стана ясно, че той ще бъде основа на изцяло ново семейство под името Interstellar. Най-достъпната версия на товарният модел насочена към търговците ще се предлага като Interstellar L, последван от версията за обща употреба - R, луксозният - H и неговата офроуд модификация. 

За задвижване серията Intersrtellar ще разчита на 4-цилиндрови, бензин и дизелови агрегати. Бензиновите версии са оборудвани с 4-цилиндров, 2.4 литров, атмосферен мотор с мощност 160 к.с., както и 2.0 литров, турбо мотор с мощност 261 к.с. Дизеловите модификации са налични с 2.0 литров мотор във версия на мощност от 143, 163 и би-турбо версията с 218 к.с. Трансмисиите задвижващи задните колела подбрани за модела са 5 и 6-степенни, механични или 8-степенна, автоматична доставяна от ZF. Версията със задвижване на четирите колела е оборудвана с вискосъединител свързващ предният мост.

Интериорите на L, H и R версиите се различават един от друг коренно. Базовата версия разполага с прост интериор от твърда, но издържлива пластмаса с аналогови уреди пред водача и мултимедийна система с 10.1-инчов екран. При версията за масова употреба са налични по-качествени материали приятни на допир и цифров инструментален панел пред водача с 10.2-инчов инструментален панел и 12.3-инчова мултимедийна система. Най-скъпата версия предлага два сдвоени 12.3-инчови дисплея, като при нея прави впечатление и липсата на скоростен лост, който реално е преместен на конзолата на волана, където сега се намира селектора за смяна на предавките. Изборът на режима на работа на трансмисията 4х4 се осъществява посредством въртящ се клъстер на централната конзола. 

Продажбите на Maxus Interstellar в Китай, започват от края на лятото, като цените ще варират между 12 800 и 36 800 долара в зависимост от версията. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар