сряда, 4 юли 2018 г.

Maxus T60 напуска границите на Китай

Предлагания в Китай, товарен модел - Maxus T60, започва да се експортира в Южна Америка, Индия и Австралия. Атрактивната цена и богатото оборудване са главния коз на пикапа, чиято конкуренция е голяма в тези региони. По отношение на качеството не би трябвало да има притеснения, тъй като марката е собственост на концерна SAIC, а той от своя страна продава около 7 млн. автомобила годишно.
За да отговаря модела на изискванията на различните пазари, неговата моторна гама е богата в сравнение с продуктите предлагани в Китай. Под капака място намират бензиновите 2.0 и 2.4 литрови агрегати последният с принудително пълнене на цилиндрите. Тяхната мощност е съответно 134 и 221к.с., куплирани с 6-степенна, механична или автоматична трансмисия с няколко режима на работа включително и 4х4. Предлага се и вариант с дизелов, 2.8 литров агрегат доставян от VM с мощност 150к.с. 
Както се спомена по-горе, оборудването на модела е богато. В базовото обзавеждане намират място: ABS, ESP, серво на волана, пълен ел. пакет, климатик, мултимедия с 7.3-инчов дисплей, камера за заден ход, авт. чистачки, круиз контрол, сензор за автомобили в мъртвата точка на водача, датчик за налягането в гумите и др. Срещу доплащане могат да се поръчат и неща като: кожен салон, подгряване на седалките, безключов достъп и старт на автомобила, 6 въздушни възглавници и дори въздушно окачване. Цените на базовата версия ще започват от около 15 000 долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар