събота, 27 юли 2024 г.

Тунинг легенди: TechArt

 

В света на луксозните автомобили, където всеки детайл е от значение, има компании, които превръщат обикновеното в изключително. Една от тези компании е TechArt, немски тунинг специалист, който от десетилетия предефинира границите на персонализацията. Основана през 1987 г. в Фелбах - Германия, TechArt бързо се утвърждава като лидер в областта на тунинга на спортни автомобили базирани на модели на Porsche.

Всяка модификация, извършена от TechArt е насочена към подобряване на външния вид, производителността и шофьорското изживяване на автомобила. Компанията работи само с висококачествени материали и използва най-съвременните технологии, за да гарантира, че всеки автомобил, който напуска техните ателиета, е перфектен във всеки детайл. 

През 2015 година компанията се сблъсква с проблеми свързани със законово допустимите имена на Porsche и немският производител завежда дело срещу тунинг компанията, като дори се стига до спиране на доставките от страна на Porsche. В край на сметка отношенията между двете компания са изгладени и към днешна дата Techart продължава да бъде марка олицетворяваща лукса, индивидуалността и производителността предлагаща модели базирани на Porsche. Бъдещето на автомобилната индустрия е електрическо. И TechArt е готова да посрещне това предизвикателство. Компанията вече работи върху проекти за електрически автомобили и е готова да предложи своите уникални решения за персонализация и подобряване на производителността на тези автомобили.




Няма коментари:

Публикуване на коментар