понеделник, 29 юли 2024 г.

Бюджетният Jetour X50 предлага много за малко пари или малко за много пари?

 Китайската марка Jetour, представя бюджетен кросоувър модел предназначен предимно за експортните пазари и обещава да предложи привлекателно съотношение между цена и качество.. Неговото име е Jetour X50 и е базиран на представеният през 2016 година - Souеast DX5. Моделът на Jetour се различава видимо от оригинала с изцяло новата си предна част, чиито дизайн придава на модела по-модерно излъчване с цел да привлече вниманието на младите и динамични шофьори, които ще са център на внимание на всички паркинги, особено на тези за китайски ресторанти. 

Според информацията базовата версия на Х50 ще се задвижва от 1.5 литров, бензинов мотор с мощност 113 к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия предаваща движението към предните колела. Налична ще бъде и версия с принудително пълнена на мотора с мощност 147 к.с., съчетан с 6-степенна, роботизирана трансмисия. И двете версии на мотора покриват нормативите Евро6. 

По подобие на екстериора, то интериора на Х50 също е основно преработен с дизайн съобразен с останалите модели от гамата на марката. Пред водача място намира цифров панел с два 10-инчови екрана съответно за инструменталният панел и инфо-развлекателната система. Серийната климатична инсталация се управлява от панел със сензорни бутони, а централната конзола между седалките може да бъде снабдена и с подложка за безжично зареждане на телефони. Продажбите на Jetour X50 ще започнат от септември месец като първият пазар на модела ще бъде този в Русия, където ще бъде наличен с цена от 21 500 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар