петък, 5 януари 2024 г.

Yuanhang допълва своята гама с моделите H9 и Y7

 След Yuanhang Y6 и H8, Dayun Group представи и производствените версии на останалите два модела на марката, които вече са достъпни на китайският пазар. Първият от тях е луксозен SUV наречен Н9 с дължина от 5.22 метра и място за 4 или 5 човека построен върху новата платформа на марката с 800-волтова архитектура, която предлага възможност за зареждане на батерията в рамките на 10 минути, като за това време могат да бъдат добавени 300 км. автономия. 

От своя страна електрическият седан Yuanhang Y7 е с динамичен дизайн, чиито предни врати са от нежичен тип. И двата модела разполагат с два електромотора с обща мощност от 680 к.с. задвижващи съответно четирите колела, като в двата случая окачването е пневматично. 

Тяговата батерия е с капацитет от 150 кВтч. и предлага автономия до 950 км. В късен стадии за моделите ще се предлагат и тягови батерии с капацитет от 88 и 100 кВтч., което означава, че ще бъдат и по-достъпни, които сега варират между 42 и 70 000 долара. 

Интериорът е еднотипен и за двата модела изработен от кожа Nappa. Серийно предните седалки са оборудвани с отопление, вентилация и масажни функции, а амбиентното осветление разполага с 256 цвята и 20 нива на яркост. Пред водача място намира цифров инструментален панел с 12.3-инчов дисплей, а инфотейнмънт системата, която предлага гласов контрол за функциите на климатика, страничните стъкла, навигацията и щората на панорамния покрив е оборудвана с 17.4-инчов тъчскрийн. 

В допълнение е наличен и 70-инчов HUD дисплей, който обаче ще се предлага срещу доплащане. Тъй като на  седанът Y7, страничните огледала са заменени от камери, то в панелите на вратите са интегрирани компактни дисплеи осигуряващи панорамен обзор около автомобила.  




Няма коментари:

Публикуване на коментар