неделя, 9 юли 2023 г.

Citroen C4 Cactus продължава да се произвежда в Южна Америка с известни подобрения

 Сваленият от производство в Европа преди няколко години Citroen C4 Cactus в момента се произвежда и предлага успешно в Южна Америка, от където се експортира и за пазарите в Африка. Сега моделът получава известни актуализации, които имат за цел да му придадат малко по-модерен статут. Външно обновената версия получава някои дребни промени, които включват релси на покрива, увеличен клиренс, нов дизайн на джантите и нови задни врати, чиито стъкла вече могат да се прибират за разлика от тези в европейската версия. 

Интериорът също получава значителни промени, като таблото е с изцяло нов дизайн, чиито главен акцент са 10-инчовият дисплей за инфотайнмънт системата и 8-инчовият цифров инструментален панел пред водача. Серийно за модела се предлага климатроник, безключов достъп и старт, пълен ел. пакет, множество USB портове и 6 въздушни възглавници. Седалките и корите на вратите също с нов дизайн. 

В Южна Америка, обновената версия на C4 Cactus се предлага с 3-цилиндровият 1.2 литров мотор във версия на мощност от 110 и 130 к.с., както и с 1.6 литровият, 4-цилиндров, турбо бензинов мотор с мощност 173 к.с., куплирани с механична или автоматични скоростни кутии предаваща движението към предните колела. В Южна Америка, обновеният Citroen C4 Cactus се предлага с цени започващи от 21 800 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар