вторник, 13 юни 2023 г.

Daihatsu Terios получава планувани козметични промени

 Представен преди 6 години Daihatsu Terios, получава плануван фейслифт което означава, че триредовият модел ще се предлага на пазара в следващите поне още 4-5 години. Визуалните промени включват включват нова броня, променен радиаторна решетка с по-малки размери и променена оптика на предните светлини. В задната част промените са символични с леко променен дизайн на бронята. 

Интериора е без промяна, но по-богато оборудван. Мултимедийната система с 7-инчов екран се предлага вече серийно за модела заедно с мултифункционалният кожен волан. Климатичната инсталация, поставка за безжично зареждане на телефони, както и 4-те въздушни възглавници също са налични в базовото ниво на оборудване. 

Както до сега Daihatsu Terios ще се задвижва от 4-цилиндровия, бензинов мотор с работен обем от 1.5 литра и мощност 104 к.с. Той е куплиран серийно с 5-степенна, механична или опционална 4-степенна, автоматична трансмисия задвижващи при всички случаи, само предните колела. Най-вероятно още тази година ще видим и обновените Toyota Rush и Perodua Aruz

Няма коментари:

Публикуване на коментар