четвъртък, 23 ноември 2017 г.

Новото поколение на Daihatsu Terios / Toyota Rush представено в Индонезия

Днес в Индонезия, бе представено официално новото поколение на Daihatsu Terios и респективно Toyota Rush, чиято философия е напълно променена. Основани върху платформата на Daihatsu Xenia, моделите вече могат да се разглеждат, като MPV с подчертан офроуд дизайн. Всъщност това е производствената версия на концепцията Daihatsu FT, която бе представена преди две години. 
Седем местният модел ще се задвижва от 1.5 литров, бензинов агрегат с мощност 104к.с., куплиран с 5-степенна, механична или 4-степенна, автоматична трансмисия предаващи движението само и единство към задните колела. Задвижване 4х4 няма да се предлага за модела. 
Интериора е модерен и разполага със всичко необходимо за съвременните изисквания на клиентите. Върховите модификации ще се предлагат с неща като: камера за заден ход, сензори за паркиране, мултимедия с 7-инчов дисплей, мултифункционален волан, камера с обзор 360 градуса и др. Серийно и двата модела ще разполагат с ABS, EBD, VSC, асистент за подпомагане на потегляне при наклон, 6-въздушни възглавници, климатик, ел. пакет, серво на волана. Все още не се споменава дали моделите ще се предлагат на останалите континенти, но най-вероятно освен в Азия, те ще могат да бъдат забелязани в Африка, Близкия изток и може би в Южна Америка.  




Няма коментари:

Публикуване на коментар