вторник, 11 април 2023 г.

Omoda S5 ще запълни липсата на семейни седани в Русия

 След Chery Arizzo 5, сега китайската марка предлага същият седан с емблемите на новата подмарка на Chery, носеща името Omoda. Това е вторият модел на марката след кросоувъра Omoda 5, който също ще се предлага на пазарите и в останалата част на Азия, отделни държави в Южна Америка, както и в Русия. Дизайна на Omoda S5 се различава драстично от този на Arizzo 5, както в екстериора, така и в интериора. 

Оmoda S5 ще се предлага с атмосферният - 1.5 литров, бензинов мотор с мощност 113 к.с., куплиран с CVT трансмисия, както и с неговата турбо версия, чиято мощност възлиза на 147 к.с. Според производителят, тя ускорява до 100 км/ч. от място за 9.7 секунди, а максималната скорост възлиза на 190 км/ч.

Интериорът е пренесен от Chery Arizzo EX, но е значително модернизиран и съобразен със съвременните изисквания на обзавеждане. Серийно моделът е оборудван с цифров инструментален панел и 10.2-инчова мултимедийна система. На борда място намират още 6 въздушни възглавници, камера за заден ход, сензори за паркиране, безключов достъп и старт на автомобила, климатроник, амбиентно осветление, кожен мултифункционален волан и пакет от асистенти подпомагащи шофирането. Срещу доплащане за модела е наличен и панорамен покрив. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар