четвъртък, 6 април 2023 г.

Електрическият BYD e2 с фейслифт и нов интериор, но без промяна в задвижването

 От тази седмица в Китай, започват продажбите на обновения изцяло електрически хечбек на марката насочен към семейните клиенти - BYD e2. Външните промени са предимно в предната част, където декоративната решетка вече не фигурира в дизайна на новата броня. Интересен факт е, че при обновената версия междуосието е увеличено с 2 см., което обаче на дали се е отразило на вътрешното пространство, а по-скоро е спомогнало за наличието на по-големите колела.

За задвижване BYD e2, разчита на електромотор с мощност 95 к.с. и батерии с капацитет от 33.2 и 43.2 кВтч., които осигуряват автономия между 310 и 401 км. Версията с мощност от 136 к.с. ще бъде налична само с по-мощната батерия. Термопомпата на борда се предлага серийно за модела.

Интериора е с изцяло нов дизайн и разполага с 8.8-инчов цифров инструментален панел и 10.1 или 12.3-инчов въртящи се дисплеи за инфотайнмънт системата с гласов контрол и интелигентна мрежова система - DiLink. Информация за това,  дали седан версията - e3, също ще получи подобренията налични за хеч модела все още липсва. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар