четвъртък, 6 април 2023 г.

Първи официални снимки на Москвич 6

 Възобновената руска марка, която предлага ребрандирани модели на JAC, представи първите официални снимки на вторият си модел наречен Москвич - 6. Видимо това е чисто и просто обновената версия на JAC J7 с емблемите на руската марка, което означава, че за задвижване Москвич - 6 ще разчита на 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 150 к.с., куплиран с 6-степенна, механична скоростна кутия задвижваща предните колела. Китайският модел се предлага и във версия с мощност от 184 к.с. и двудискова трансмисия, но тази модификация все още не е потвърдена за руският модел. 

Снимки на интериора все още липсват, но се предполага, че там също разликите ще се свеждат до наличието на нови емблеми на волана. Повече подробности за Москвич - 6 ще станат ясни в по-късен етап и добавени към този пост. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

След официалното представяне на модела, което се състоя 9.10.2023 година става ясно, че Москвич 6 ще се предлага с 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 136 к.с., куплиран с CVT трансмисия. Налична ще бъде и по-мощна версия с 174 к.с., комплектован с 6-степенна, двудискова трансмисия. 

И двете версии ще се предлагат серийно с цифров инструментален панел пред водача и 10.4-инчова мултимедия. Двузоновата климатична инсталация, отопляемите предни седалки, камерата за задно виждане и редица други неща ще се бъдат налични също в базовото ниво на оборудване, но само с две въздушни възглавници. цените в Русия ще стартират от 2 626 000 рубли. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар