вторник, 9 юли 2019 г.

BYD e2 и e3 са най-достъпните модели с нулеви емисии на марката

 Китайската марка представя компактен модел под името - е2, който ще бъде насочен към по-непретенциозните клиенти. BYD e2 и неговата седан версия e3 , се позиционират под BYD Qin и ще са най-евтиният модел в гамата на марката. 


Новият модел на марката е проектиран от самото начало да бъде с изцяло електрическо задвижване. Батерията е интегрирана в пода и е от най-евтиният тип никел-желязна, което се отрази и на цената. В предната част е позициониран електромотор с мощност 95к.с., а посочената автономия в случая е 305км. Налична е и модификация с мощност 136к.с. и литиево-йонна батерия, чиято автономия ще възлиза на 400км. 


Въпреки, че ценово моделът ще бъде в долните граници, оборудването е подобаващо. Пред водача място намира цифров инструментален панел, а 10-инчовия дисплей на мултимедийната система е въртящ се и чрез него се командва и климатичната инсталация. Двуцветният интериор, коженият салон и редица други неща обаче ще се предлагат срещу доплащане. Марката все още не е оповестила намеренията си за експорт. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар