петък, 10 март 2023 г.

Morgan Plus Four Spiaggina произведен в един екземпляр

 След ограничената серия на Morgan Plus Four CX-T, сега компанията представя еднократна версия направена по поръчка на анонимен клиент. Morgan Plus Four Spiaggina се характеризира с ръчно изработеният алуминиев покрив съставен от две отварящи се части, а  конструкцията върху която е поставен е дървена, специално проектирана за тази версия. 

Интериора е изработен от плетена кожа съчетан с тиково дърво, чиито стил е вдъхновен от плажните италиански модели популярни през 50-те години. Моделът е оборудван със задни седалки, чиито гръб е облицован от корк и когато същите се сгънат, отварят достатъчно място за цялото плажно оборудване .

За задвижване еднократната версия на Plus Four ще разчита на познатият - 2.0 литров, турбо бензинов мотор от BMW с мощност 255 к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия. Моделът също така получава модифицирано окачване и озвучителна система от Sennheiser с 8 високоговорителя. Цената остава в тайна, но занапред марката обещава да станем свидетели на още еднократни или силно ограничени серии предназначени за подбрани клиенти. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар