петък, 10 март 2023 г.

Официални снимки на Donfeng Aeolus Haohan

 Преди броени часове китайската компания представи официални снимки на нов SUV модел, който трябва да бъде наличен на местния пазар до края на тази пролет. Неговото име е Dongfeng Aeolus Haohan и ще споделя второто поколение на модулната DSMA платформа на компанията, която е чисто и просто преработена версия на CMF платформата на Peugeot. Според информацията Aeolus Haohan е с дължина 4.65 метра и разполага с междуосие от 2.77 метра, което е близо до размерите на Peugeot 3008.

Първоначално на пазара ще бъде налична само бензиновата версия на модела оборудвана с 1.5 литров, турбо агрегат с мощност 204 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия. В по-късен етап се очакват и хибридни версии на модела. Снимки на интериора все още липсват. Повече информация за модела очаквайте в последствие. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++
Освен конвенционалната версия с ДВГ, китайският SUV ще се предлага и като HEV и PHEV хибрид с 2.0 литров, бензинов мотор и електромотор, куплирани с 4-степенна, DHT трансмисия. Чисто хибридната версия е с мощност на системата от 292 к.с., а Plug-in хибрида разполага с 360 к.с. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар