понеделник, 21 ноември 2022 г.

Обновеният Changan Auchan (Oshan) X5 с цена от 12 000 евро

 Само една година след премиерата на Changan Auchan X5, марката представя обновена версия на модела, която разполага с леко променен дизайн и изцяло нов по-технологичен интериор. Обновеният модел носи името Auchan X5 Plus и разполага с изцяло нови предна и задна  част, които би трябвало да се харесат още повече на младите клиенти на марката. 

Интериора също е изцяло нов, като пред водача вече място намира панел с три екрана и общ диагонал от 30-инча. Той комбинира два 12.9-инчови дисплея съответно за цифровият инструментален панел и инфотайнмънт системата, а в левия край е разположен допълнителен 4.2-инчов дисплей на които дава и образ от камера разположена в лявото огледало, като по този начин се елиминира мъртвата точка на водача. Други функции включват система за лицево разпознаване, автономно паркиране и дори караоке на борда за забавление на пътниците по време на път.

По отношение на механиката, промени няма. Под капака на Changan Auchan X5 Plus мякго ще продължава да намира - 1.5 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 188 к.с., куплиран с двудискова, 7-степенна, трансмисия задвижваща предните колела. Продажбите на обновената версия в Китай, стартират от началото на следващата година, като цените ще бъдат увеличени с около 20%, което ще рече, че вече базовата версия ще струва не по-малко от 12 000 евро. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар