петък, 18 ноември 2022 г.

Vinfast VF6 и VF7 представени официално в Лос Анджелис

 По време на автосалона в Лос Анджелис, виетнамската марка ще покаже производствените версии на електрическите кросоувъри Vinfast VF6 и VF7. Дизайна на производствените модели не се отличава коренно от този на концепциите представени в началото на годината (Vinfast с три нови - EV модела до края на 2024г.). 

Според информацията Vinfast VF6 е с размери близки до Kia Soul, а за задвижване разчита на електромотор с мощност 177 или 204 к.с. По-големият Vinfast VF7 с размерите на Volkswagen Tiguan L, съответно разчита на същият електромотор във версия на мощност от 204 к.с., но ще бъде налична и модификация с два електромотора, задвижване на четирите колела, чиято мощност ще възлиза на 354 к.с. 

Интериорът и на двата изложбени експоната е на високо ниво и богато оборудван. На разположение са всички най-нови технологии, до които марката има достъп като същевременно ще бъде отделено особено внимание по отношение на вложените материали, които ще бъдат предимно от рециклирани суровини. 

Повече информация, както и официални снимки на новите електрически модели на виетнамската марка ще бъдат налични в по-късен етап. Производството ще започне най-рано през 2023 година, като първите бройки които ще пристигнат в САЩ се очакват не по-рано от 2024 година. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар