вторник, 12 април 2022 г.

Lamborghini Huracan Tecnica е създаден за повече емоции

Lamborghini представя нова версия на модела Huracan Evo, наречена Tecnica. Тя се характеризира с  леко променен дизайн и съответно нов аеродинамичен панел, като е насочена за хората търсещи емоция по време на шофиране. Като цяло промените в дизайна са увеличили дължината на модела спрямо нормалната версия с близо 6 см., а  силата на притискане с 30 %. Веднага впечатление прави новият дизайн на предната броня и промяната в задната част, където стандартното стъкло е отстъпило място на вертикално такова и лек карбонов капак над мотора. 

Lamborghini Huracan Tecnica е базирана на базовата версия със задно задвижване. Двигателят е познатият атмосферен, V-10 цилиндров с работен обем от 5.2 литра и мощност 640 к.с., куплиран с 7-степенна трансмисия с двоен съединител. Общото тегло е намалено с 10 кг. и сега, то възлиза на 1379 кг. Производителят съобщава, че новата версия разполага с управляем заден мост, серийно карбон-керамични спирачки с подобрено охлаждане и уникална за модела изпускателна система с шестоъгълни накрайници. Информацията сочи още, че ускорението от 0 до 100 км/ч. става за 3.2 секунди, а максималната скорост остава без промяна. 

Интериора предлага нови седалки с реглаж във всички посоки, нов интерфейс на цифровият инструментален панел пред водача, а инфотайнмънт системата поддържа и Amazon Alexa. Производителят предлага над 200 варианта за персонализация в комбинация с осемте цвята предлагани за модела, които са пренесени и в цветовата гама на тапицериите. Броени месеци ни делят и от премиерата на не по-малко интересната версия наречена Huracan Stterato, която ще разполага с увеличен криренс и дизайн ан каросерията издържан в сафари стил. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар