сряда, 13 април 2022 г.

Hyundai Palisade с планирано освежаване

 Предлаганият предимно зад океана корейски, триредов SUV - Hyundai Palisade, получава планирано освежаване и модернизиране. Външно моделът получава по-агресивна предна част със значително по-голяма и ъглова радиаторна решетка. 

В интериора също се наблюдават фини промени с нов дизайн на вентилационните отвори. Пред водача място вече намира цифров инструментален панел, а волана е с нов дизайн. Серийно моделът се предлага и с цифрово огледало за обратно виждане и тризонова климатична инсталация. Благодарение на новите седалки, пасажерите на втория ред вече разполагат и с опция за обдухване, а тези на третия разполагат с подгрявна функция. Броят на въздушните възглавници е увеличен от 7 на 9, а системите за безопасност на борда са с подобрена функция.

Моторната гама остава без промяна. В САЩ, моделът ще се предлага с 3.8 литровият, бензинов мотор с мощност 291 к.с., куплиран с 8-степенната, автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела с добавен режим за теглене на ремаркета. на някои пазари Hyundai Palisade се предлага и с 2.2 литров, турбо дизелов мотор. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар