сряда, 13 април 2022 г.

Фейслифт за Renault Duster Oroch

Предлаганото в Южна Америка, Renault Duster Oroch получава козметични промени и промяна в името. Фейслифт версията на модела вече ще се предлага като Renault Oroch, като по този начин ще се опита да се разграничи от модела на Dacia въпреки, че продължава да се уповава върху първото поколение на Renault Duster. Визуалните промени се свеждат до нов дизайн на броните, променена радиаторна решетка, предни светлини с нова оптика и нов дизайн на джантите. 

Интериора на обновеният модел е изцяло нов с по-качествени материали и мултимедия с 8-инчов  екран. Пред водача място намира комбиниран инструментален панел, който идва директно от първото поколение на Renault Captur. Всички модели вече са оборудвани със Стоп/Старт система, ESP и асистент за потегляне при наклон. Автоматичният контрол на климатика, както и авт. фарове и чистачки ще се предлагат срещу доплащане. 


За задвижване базовата версия разчита на атмосферния - 1.6 литров мотор с мощност 120 к.с., който вече е оборудван с 6-степенна, механична трансмисия. Новост е 1.3 литровият, турбо мотор, който заменя досегашният 2.0 литров, атмосферен агрегат. Мощността на новият агрегат възлиза на 170 к.с. и ще бъде съчетан с CVT трансмисия. Версията със задвижване на четирите колела остава в гамата на модела с 1.6 литровият атмосферен мотор. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар