сряда, 13 април 2022 г.

Subaru Outback с фейслифт в САЩ

 Три години след представянето си зад океана Subaru Outback, получава планиран фейслифт който ще бъде представен по време на автосалона в Ню-Йорк. Нова броня, променена радиаторна решетка и нови предни светлини веднага открояват обновената версия. Погледната отзад обаче моделът, трудно може да се различи от предходната версия. 

В интериора промени не се забелязват и интересен факт е, че представеният миналата година цифров инструментален панел за японската версия на Subaru Outback, няма да бъде наличен в САЩ, най-вероятно заради кризата с производството на полупроводници. Цифровото огледало за обратно виждане обаче става стандарт за модела, а мултимедийната система е от ново поколение. Системата EyeSight е от ново поколение и е снабдена с три камери.

В САЩ, Subaru Outback ще продължава да се предлага с атмосферния - 2.5 литров, 4-цилиндров боксер с мощност 184 к.с., както и неговата турбо версия с мощност 264 к.с., куплиран серийно с CVT трансмисия и задвижване 4х4. До края на годината се очаква да бъде представена и фейслифт версията на Subaru Legacy.

Няма коментари:

Публикуване на коментар