сряда, 9 март 2022 г.

Ram Promaster 2023 представен в САЩ

 За никого не е тайна, че Ram ProMaster е американската версия на Fiat  Ducato и след обновяването на италианският модел през миналата година, сега идва ред на модернизацията за Promaster. Ram Promaster 2023 ще се предлага в Северна Америка от лятото на тази година, като получава изцяло нов дизайн на предната част, която европейците получиха през 2014 година. В Америка обаче моделът ще се предлага стандартно с LED светлини, които законодателството в САЩ, разреши да бъдат използвани едва тази година. Дизайна на броните също открояват американската версия от оригинала. За първи път американската версия ще се предлага и с най-голямата надстройка, която добавя 24см. към височината на товарното пространство.


В интериора Promaster, получава последните технологии налични от Stellantis за товарното моделно семейство. Пред водача място намира цифров инструментален панел, а мултимедията се предлага във версия с 7 или 10-инчов дисплей. Известни разлики има в централната конзола и по-точно в панела за контрол на климатичната инсталация. Срещу доплащане собствениците на Promaster, могат да оборудват своите модели с LCD огледало за обратно виждане, система от камери даващи обзор от 360 градуса, безключов старт и достъп до автомобила и дори система за автоматично паркиране. 


За задвижване Promaster 2023, разчита на модернизирана версия на V6-цилиндровия, Pentastar с работен обем от 3.6 литра и мощност - 276 к.с. Серийно трансмисията е 9-степенна, автоматична предаваща движението към предните колела.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар