неделя, 27 март 2022 г.

В Южна Америка и ЮАР, Hyundai Alkazar ще се предлага с името - Grand Creta

 Представеният миналата година в Индия, триредов SUV - Hyundai Alkazar, вече ще се предлага и в ЮАР и Южна Америка с името - Hyundai Grand Creta. Странно е, че марката не е пренесла новият дизайн на предната част, който намира място в фейслифт версията на Hyundai Creta, но явно целта е двата модела да се различими един от друг. В сравнение с индийският - Alkazar, дизайна е без промяна, но африканският модел получава нов дизайн на страничните прагове. 

Интериора е без промяна с 10.2-инчов, цифров инструментален панел пред водача и мултимедийна система с 8-инчов екран. Серийното оборудване на Grand Creta включва: климатроник, пълен ел. пакет, камера за заден ход, авт. фарове и чистачки, заден парксензор, предни ел. седалки, панорамен покрив и др.

Задвижващите агрегати са познатите бензин и дизелови с работен обем от 2.0 и 1.5 литра и мощност съответно от 156 и 115 к.с. Серийно за тях се предлага 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане клиентите могат да оборудват своите модели с 6-степенна, автоматична скоростна кутия. При всички случаи задвижващи са само предните колела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар