четвъртък, 6 януари 2022 г.

Cadillac InnerSpace Concept представя автономното бъдеще на марката

 След - 20 годишно господство в САЩ, GM отстъпи първото място по продажби на Toyota, а това не се харесва ръководството и акционерите. За това не е изненада, че по време на изложението за електроника което се провежда в Лас Вегас, концерна е доста активен и използва възможността да представи предпремиерно някои свои бъдещи модели. Сега обаче пред нас е концепцията Cadillac InnerSpace, която е презентирана като електрическо, автономно превозно средство за двама. Целта на концепцията е да привлече внимание към марката и успява със своя футуристичен дизайн, който според производителят черпи вдъхновение от историята на Cadillac.

 

Вероятността да видим подобен модел в производство в близките 10 години е нулева, но производителят съобщава, че концепцията демонстрира възможностите на новата платформа за електрически автомобили на концерна, върху която ще се основават всички бъдещи модели на GM. Техническа информация относно Cadillac InnerSpace Concept реално липсва, но се обръща специално внимание на автономната система от 5-то ниво, при която пасажерите са само зрители на целия процес на предвижване. , който трябва да сведе инцидентите и задръстванията до нула. 


Интериорът предлага релаксираща атмосфера с изключително ниска позиция на креслата по подобие на спортен автомобил. Пред пасажерите място намира огромен извит SMD-LED дисплей с технология за разширена реалност за забавление и релакс. Не липсват и отделения за вещи, които побират одеяла, възглавници и дори чехли, а за по-лесен достъп до купето седалките се изместват на страни в съчетание с огромният панел и част от панорамния покрив, който се отваря успоредно с вратите.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар