вторник, 17 август 2021 г.

Nissan Note Aura Nismo само за Япония

 Японците показаха новото поколение на Nissan Note Nismo, което не се характеризира само със спортен дизайн, ами и с промени в механиката и окачването. Компактният хеч се сдобива с функционален аеродинамичен пакет, който увеличава притискащата сила при движение с по-висока скорост.


За задвижване моделът продължава да разчита на хибридната технология с бензинов - 1.2 литров мотор с мощност 82 к.с., който служи за генератор на батерията, която дава енергия на електромотор, чиято мощност вече възлиза на 136 к.с. Според информацията моделът е по-чувствителен при подаване на газ, което играе пряка роля в усещането при ускорение. Производителят обаче не съобщава динамичните характеристики на модела. Окачването също е доработено с по-твърди пружини и стабилизиращи щанги. Кормилната уредба е станала по-директна, подпомагана от серийно предлаганите 17-цолови джанти, които са обути с Michelin Pilot Sport 4. 


В интериора на Nissan Note Aura Nismo, наблюдаваме спорна обстановка с опционални спортни седалки на Recaro. Продажбите на новата версия в Япония, започват от есента с цена от 26 200 долара. Експорт на тази версия не се предвижда. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар