сряда, 14 юли 2021 г.

Mahindra TUV 300 с фейслифт и ново име

 След като започнаха да идват новини от Индия, можем да смятаме, че общата картина по отношение на глобалното производство на автомобили започва да се връща към нормалното след ковид пандемията. Да припомним, че продажбите в Индия, белязаха нулеви месеци, а този пазар се смята за един от най-бързо развиващите се и с големи перспективи. Вчера Mahindra, представи нов модел наречен Bolero Neo. Това реално обаче е фейслифт на Mahindra TUV 300, но тъй като е станала по-модерна производителят е решил да и даде и ново име. 


Колко модерен може да бъде модел с 3-цилиндров, турбо дизел не е много ясно, но така или иначе този агрегат е подобрен, като неговата мощност е увеличена на  100 к.с. на разположение ще бъде само 5-степенна, механична трансмисия предаваща движението към задните колела. 


В интериора не се забелязват, но впечатление прави новия дизайн на инструменталния панел пред водача и наличието на нова мултимедийна система. Предните въздушни възглавници стават задължителни, както и допълнителните две срещуположни седалки в багажното отделение на дългият 3.99 метра модел. Не е потвърдено дали 9 местната версия Mahindra TUV 300 Plus ще продължи да се предлага с ново име. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар