неделя, 20 юни 2021 г.

Great Wall Artillery се изправя срещу дивата природа

 Офроуд версията на Great Wall P8, бе представена в Китай и ще бъде налична на пазара от края на това лято. За да бъде разграничена от пътната версия, офроуд модификацията ще се предлага под името Great Wall Artillery. Той се основава на силно скъсената платформа от Р8/Рао и е снабден с модифицирано от Eibach окачване, което осигурява клиренс от 25см. 


Под капака на Great Wall Artillery, място намира познатия - 2.0 литров, турбо, бензинов мотор във версия на мощност от 190 к.с. Трансмисията е 8-степенна, автоматична предаваща движението към четирите колела.


Интериора е съобразен с нивото на експлоатация и разполага с най-простото обзавеждане и издръжливи материали. Инструменталния панел пред водача е аналогов, а мултимедията е заменена с МЗ3 радио. За сметка на това се дава възможност, клиентите да оборудват своите модели с всевъзможни офроуд принадлежности включително и шнорхел за мотор, който позволява безпроблемно преминаване на водни препятствия. Цените на Artilerry в Китай, започват от 28 000 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар