събота, 19 юни 2021 г.

GAC Trumpchi Empow, представен в Китай с цена от 15 300$

Вторият модел на китайската марка след GAC Trumpchi GS4, който ще споделя новата модулна платформа GPMA е седанът Trumpchi Empow. Няма съмнение, че и този модел е насочен към младите клиенти и предлага динамично излъчване и модерни технологии. Новият седан явно ще бъде позициониран между Trumpchi GA4 и GS6, като размерите са съответно: дължина - 4.70, ширина - 1.85 и височина - 1.43 метра. Дизайнерите са успели да сведат коефициента на челно въздушно съпротивление да 0.26, което е едно от най-добрите постижение за китайски автомобил. 



Под капака на Empow, място намира новият 1.5 литров, турбо бензинов мотор с директно впръскване на горивото и мощност от 177 к.с. Серийно той е куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. Предвидена е и спортна версия с многоточково окачване на задния мост и по-агресивна визия.


Интериора предлага модерна обстановка с два сдвоени 10.2-ичови дисплея пред водача съответно за инструменталния панел и мултимедията, а конзолата между предните седалки е плаваща. Оборудването е богато, като серийно се предлага и безключов достъп и старт на автомобила. Срещу доплащане ще се предлагат неща като: двуцветен интериор, отварям стъклен покрив, ел. седалки с погряване и др. Цените в Китай ще стартират от 15 300 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар