четвъртък, 21 януари 2021 г.

GAC Trumpchi GA4 с фейслифт и нов интериор

 Представеният преди две години GAC Trumpchi GA4, бе замислен като наследник на GAC Trumpchi GA5, но неговото производство бе отложено във времето и продажбите но можаха да оправдаят очакванията. Сега марката представя нова версия на седана, която трябва да бъде достъпна на пазара в Китай, Сингапур, Саудитска Арабия, Южна Америка и дори Северна Америка. Външният вид е леко променен, а интериора изцяло нов. 


В интериора впечатление прави инфотайнмънт системата с 10.5-инчов екран, чрез който вече се управляват и функциите на климатичната инсталация. Качеството на материалите е завишено, като серийно на борда място ще намират и редица асистенти подпомагащи шофирането. 


Под капака промени няма. Там място намират бензиновите 1.3 и 1.5 литрови мотори с мощност 137 и 114к.с. До края на годината се очаква и изцяло нов, 3-цилиндров, турбо мотор с работен обем от 1.5 литра, чиято мощност ще бъде 163к.с. Серийно всички модели ще се предлагат с новата 6-степенна, механична трансмисия, като за турбо версиите, срещу доплащане е налична и двудискова, 7-степенна трансмисия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар