петък, 22 януари 2021 г.

Американската версия на Buick Enclave с фейслифт

 След представянето на китайската версия на Buick Enclave, сега американците са готови и с фейслифт версията на модела предлаган в САЩ. Видимо дизайна е променен и триредовият SUV, вече изглежда значително по-добре. Стила е познат от последните модели на марката и ще допадне дори и на по-консервативните клиенти. 


Към този момент няма достатъчно информация относно промените, които са направени под кожата, тъй като официалната премиера на модела е насрочена за пролетта на тази година. Дори все още няма снимки и на интериора, който според запознати е значително променен. 


Относно моторната гама, то там със сигурност място ще намира единственият предлаган в момента за модела мотор с работен обем от 3.6 литра и мощност 310к.с., но е много вероятно гамата да бъде обогатена с новият - 2.0 литров, турбо мотор с мощност 228к.с. Със сигурност, трансмисията при всички случаи ще е 9-степенната автоматика, предаваща движението към предните колела. Задвижването 4х4 ще е налично срещу доплащане. Повече подробности очакваме най-рано в края на март месец и ще бъдат добавени към този пост. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар