вторник, 8 септември 2020 г.

MG Linghang / HS (Pilot) с премиера в Китай

Този месец английската марка, която е собственост на SAIC ще представи в Китай, нова версия на представеният преди две години MG-HS. Наред с новият дизайн, който демонстрира изцяло нов стил за моделите на марката, моделът ще разполага и с ново име - Linghang, но на някои пазари ще се предлага като MG-HS или Pilot. 
За разлика от интериора в  интериора, няма фрапиращи промени. Цифровият информационен панел пред водача е с нова графика, а размерът на екрана на мултимедията е леко нараснал. Има промяна в контролерите за климатичната инсталация, както и при оформлението на конзолата между седалките. 
Под капака изненади не сe очакват. Там място ще намират познатите 1.5 и 2.0 литрови, турбо бензинови мотори с мощност съответно от 170 и 220к.с., но куплирани с 6-степенна, механична или 6 или 7 степенна, двудискова трансмисия. За най-мощната версия ще продължава да се предлага срещу доплащане и трансмисия задвижваща четирите колела. Предвидена е и Plug-in хибридна версия на модела с 1.5 литров мотор и електромотор с обща мощност от 291 к.с., куплиране с 10-степенна, автоматина трансмисия. Батерията е с мощност от 16.8 кВтч., която ще осигурява пробег в изцяло електрически режим от 75 км.
Успоредно с новия SUV, марката ще представи и новото поколение на MG5, което ще се предлага само като седан със спортна визия, заместващ едновременно и MG GT.

Няма коментари:

Публикуване на коментар