вторник, 8 септември 2020 г.

В края на месеца ще бъдат представени новите Dacia Logan и Sandero

Малко преди да бъде представено официално новото поколение на Dacia Logan и Sandero, румънците разпространиха цифрови изображения на новото моделно семейство, чиито продажби трябва да стартират в края на тази година. От това, което виждаме става ясно, че дизайна модерен и ще успее да привлече клиенти с по-големи изисквания. Според информацията новото моделно семейство е изградено върху новата CMF платформа на концерна, което гарантира качество, надеждност и безопасност. 
Под капака място намира 3-цилиндров, бензинов мотор с работен обем от 1.0 литра и мощност 65к.с. Налична ще бъде и турбо версия с мощност 90 и 100к.с., която ще може да се оборудва и с газова уредба, което до някъде ще компенсира липсата на дизелов агрегат. Серийно всички версии са оборудвани с 5-степенна, механична трансимсия, а срещу доплащане за по-мощната модификация е налична и CVT. 
Към момента не са разпространени снимки на интериора, но там се очаква да намира място новата мултимедийна система с плаващ дисплей, както и по-богато оборудване включващо редица системи и асистенти подпомагащи шофирането. Впечатление прави, че версията комби позната като Logan MCV, отпада от гамата или поне на този етап. Официалната премиера е насрочена за 29 септември, когато ще станат ясни всички подробности относно новите Logan и Sandero, а те ще бъдат добавени към този пост. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар