вторник, 8 септември 2020 г.

Honda Odyssey с фейслифт и в Япония




След обновяването на американският модел, сега на ред идва да видим и новото поколение  на японската версия на Honda Odyssey. От изображенията разпространени от марката става ясно, че MPV моделът се сдобива с изцяло нова предна част, както и известни промени в интериора, който разполага с плаващ екран за мултимедийната система, а инструменталният панел пред водача е цифров с 10-инчов екран. Съобщава се още, че задните врати, както и тази за багажното пространство се отварят електрически, чрез жестове по подобие на Honda Elysium.
Подробности относно моторната гама не се съобщават, но от фирмата споменават за наличието на нова хибридна версия с овеличен електрически пробег. Повече подробности се очакват през есента, а продажбите ще започнат едва от началото на следващата година.

+++++++++++++++++++++++++

Информацията сочи, че за задвижване новата Honda Odyssey в Япония ще се предлага с хибридно задвижване е:HEV, снабдено с 2.0 литров, бензинов мотор и електромотор, чиято обща мощност към колелата възлиза на 181 к.с. Производството на модела ще се осъществява в Китай, което означава, че на практика моделът ще стане основа за новата Honda Elysion.


Няма коментари:

Публикуване на коментар