сряда, 13 май 2020 г.

Audi представя новата инфоразвлекателна система - MIB 3

От следващата година във всички модели на Audi ще се предлага новата инфотайнмънт система на компанията наречена MIB-3. Тя е разработена върху платформата на Linux и  използва нов чипсет, който позволява 10 пъти по-бърза работа, както и някои нови функции и по-лесна комуникация, чрез гласовата система за управление. Не е тайна, че компанията иска да се изправи директно срещу революционната инфоразвлекателна система на Mercedes - MBUX, която между впрочем е разработена в България. 
Нвите функции в MIB-3, включват опциите: 
SiriusXM 360L - позволява достъпа до повече възможности за забавление с 10 000 часа музика и клипове и персонални съвети с възможност за създаване на няколко отделни профила.
Хибридното радио, което ще се добавя срещу доплащане има функцията да преминава автоматично в режим на онлайн-цифрова версия в случай, че аналоговият сигнал се загуби. 
Приложението MyAudi, позволява закупуването на множество функции ан автомобила и редица приложения и абонаментни планове за навигационната система и MIB-3.
Amazon Alexa Auto има функцията да сдвои профила ви с Alexa, като по този начин автоматично започвате да получавате информация за времето, пътния трафик и да имате достъп до списъкът със задачи и да имате достъп до някои от системите в вашият дом, ако разбира се имате тази опция в тях.
И на края, но не на последно място е интегрираният в огледалото за обратно виждане модул за заплащане на пътните такси, разработен от Gentex, който значително ще намали времето за пътуване по платените аутобани.




Няма коментари:

Публикуване на коментар