сряда, 13 май 2020 г.

GAC Trumpchi GS4 Coupe ще се предлага и в Европа

Една година след премиерата на новото поколение GAC Trumpchi GS4 , китайският производител е готов с купеобразната версия на модела насочена към по-младите клиенти на марката. Впечатление прави, че GS4 Coupe, стилистично няма нищо общо с конвенционалната версия, но така или иначе споделя същата платформа.
Под капака място намира същия - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 165к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна, двудискова трансмисия задвижващи предните колела. Задвижването на четирите колела няма да се предлага за тази версия.
За разлика от стилистиката на екстериора, интериора е директно пренесен от Trumpchi GS4. Пред водача място намира цифров инструментален панел и модерна мултимедийна система, а оборудването може да включва неща като: адаптивен автопилот, безключов достъп и старт на автомобила, множество камери за обзор 360 градуса, активен асистент за паркиране, стъклен покрив и др. Продажбите на GS4 Coupe в Китай ще стартират още това лято, като се очаква до края на годината моделът да бъде достъпен на пазарите в Русия, Южна Америка и дори в някои държави на Европа, като Испания например. Цените на базовата версия се очаква да започват от около 15 500 евро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар