сряда, 26 февруари 2020 г.

Mercedes-AMG GLA 45 / GLA 45s ще бъдат показани в Женева

Малко след премиерата на новото поколение Mercedes GLA, AMG е готова и със своята версия. По време на автосалона в ЖЕнева, марката ще представи Mercedes-AMG GLA 45, който разполага с 2.0 литров, 4-цилиндров, турбо мотор, наличен във версии на мощност от 387 и 421к.с. за версията - GLA 45s. Според информацията, тази версия ще ускорява до 100км/ч, от място за 4.1 секунди, а максималната скорост е ограничена на 270км/ч. При всички случаи трансмисията е 8-степенна, двудискова, а задвижването се осъществява посредством четирите колела.
Стандартно моделите ще се предлагат с адаптивни амортисьори и спирачна система с 4 бутални предни апарати. Срещу доплащане ще бъдат налични и 6 бутални апарати и по-голям диаметър на дисковете. 
Интериора е характерен за моделите на AMG и предлага характерната спортна обстановка и богато оборудване. В инфотайнмънт системата са добавени секциите - AMG Track Pace, благодарение на които можете да засичате своето време за обиколка на пистата, както и времената в различните сектори. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар