сряда, 26 февруари 2020 г.

Фейслифт и нови агрегати за Renault Talisman

Пет години след премиерата на Renault Talisman, моделът получава планирани козметични промени, които честно казано са минимални. След внимателно вглеждане наблюдаваме наличието на нови брони и модифицирана радиаторна решетка. Фаровете вече са с LED технология още от базовото ниво на оборудване, а срещу доплащане се предлагат и LED - матрични светлини. В задната част се открояват новите LED светлини. Освен това обновената версия може да бъде различена и по новата цветова гама, както и новия дизайн на джантите. 
Интериора също е леко променен, като пред водача място намира нов, цифрав инструментален панел, а централната конзола е приютила по-голям, вертикален дисплей за инфотайнмънт системата с размер от 9.3-инчов. Съобщава се за нови материали и богатена цветова палитра за дамаските и кожите. Амбиентното осветление и от нов тип и допринася за първокласната атмосфера в семейният-бизнес седан. Оборудването също е подобрено, като за модела вече ще бъде налична и автономната система за шофиране от 2-ро ниво. Адаптивните амортисьори и четирите управляващи колела ще се предлагат срещу доплащане. 

Под капака място намират изцяло нови агрегати, като се започне от - 1.3 литровия, турбо бензинов мотор с мощност от 160к.с., който ще се предлага серийно с 7-степенната, двудискова трансмисия и се достигне до  - 1.8 литровия, турбо мотор с мощност 225к.с. Дизеловите версии вече ще бъдат оборудвани с - 1.7 литровия мотор във версии на мощност от 117 и 150к.с., а на върха на дизеловата гама стои - 2.0 литровия мотор във версия на мощност от 158 и 200к.с.




Няма коментари:

Публикуване на коментар