вторник, 23 април 2019 г.

Renault обновява моделите Master и Trafic

Днес се състоя официалната премиера на обновените Renault Master и Renault Trafic, които ще бъдат налични на пазара от средата на лятото. Освен външните промени, които се виждат от пръв поглед, товарните модели са и с изцяло преработени интериори и по-богато оборудване, като серийно вече ще бъде наличен сензора за обекти в сляпата точка на водача. 
При моделното семейство на Master се съобщава и за преработен - 2.3 литров, дизелов агрегат който отговаря на стандартите Евро6 и е с намалена консумация, а мощността му ще достига 180к.с. Потвърдена е и електрическа версия с мощност 103к.с. и автономия от 120км. 
За моторната гама на  Trafic, също се съобщава за промени в механиката, като най-важно е това, че отново ще бъде наличен - 2.0 литров турбо дизел, който ще се предлага във версии на мощност от 120 и 170к.с. Налична за него ще бъде и модерна 6-степенна, двудискова трансмисия. 
Най-вероятно до няколко месеца ще видим и обновените версии на идентично еднаквите Nissan NV400, Opel Movano, Opel/Vauxhall VivaroNissan NV300 и Fiat Talento.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар