четвъртък, 30 септември 2021 г.

Honda Integra ще се продава и произвежда в Китай

 В Китай, японците представят модела Honda Integra. Трябва да уточним, че този модел няма нищо общо с очакваната Acura Integra, която трябва да бъде представена съвсем скоро. На модела представен в Китай, трябва да се гледа като на по-елегантна версия на новото поколение на Honda Civic, което също ще се предлага като седан и хеч модел.

Honda Integra разполага с леко променен дизайн, като впечатление правят по-тънките, матрични LED светлини и новия дизайн на броните, който е причина общата дължина на модела да е малко по-голяма от тази на Honda Civic. Задните светлини също са с променен дизайн. Снимки на интериора все още липсват, но според информацията, там разлики не се очакват или поне не съществени. 

За задвижване Honda Integra ще разчита на 1.5 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 180 к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. Производството на модела ще се осъществява в Китай, а продажбите трябва да започнат следващият месец. Цени не се споменават. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Освен, че ще бъде налична и хеч версия на купето, Honda Integra  ще се предлага и като хибрид. Към познатият 1.5 литров, турбо бензинов мотор, японците предлагат за модела и хибридна версия с 2.0 литров, атмосферен мотор с мощност 143 к.с., който служи предимно като генератор за електромотора, чиято мощност възлиза на 184 к.с. Все пак системата позволява за паралелна работа на агрегатите, като общата мощност към колелата достиге 203 к.с. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар