сряда, 7 октомври 2015 г.

Subaru Viziv Future Concept ни показва бъдещето на марката

Добре! Това, което виждаме ни харесва и по всичко личи, че нещата с дизайна на японската марка започват да се подобряват. Subaru Viziv Future Concept ни показва в каква посока ще се радвива дизайна на бъдещите модели на марката. Концепцията е типичен кросоувър сегмента на Subaru Forester, но предназначен за млади хора с активен начин на живот.  Реално този модел може да се смята за наследник на XV Crosstrek. Интересно решение е взето за достъпа до втория ред седалки. Реално моделът разполага с две врати, но задният, страничен панел има функцията да се плъзга към задната част на автомобила, което предоставя изключително лесен достъп до задните седалки. липсата на централна колона също улеснява достъпа. Тези елементи обаче няма да видим в бъдещите модели на марката, поне в близко бъдеще. Като цяло обаче голяма част от дизайна има големи шансове да видим още в наследниците на Forester и Impreza
Интериора също демонстрира футуризъм. Всички контроли се осъществяват посредством огромният тъчскрийн дисплей на инфотейнмънт системата.
Относно механиката, то под предния капак място намира 2.0 литров, турбо бензинов агрегат съчетан с подобрена версия на хибридната система от Subaru Impreza Sport Hybrid. Подробности обаче не се съобщават, но е ясно, че задвижването е на четирите колела. До броени часове очакваме и снимки на концепция, която  ще ни покаже, какво да очакваме от наследника на Impreza. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар