събота, 28 септември 2024 г.

Jetour Shanhai L7 стартира в Китай с конкурентна цена от 18 500$

 

Jetour Shanhai L7 е обещаващ нов играч на SUV пазара, който съчетава стилен дизайн, модерни технологии и ефективна хибридна система. Със своите различни конфигурации и иновативни функции, този модел със сигурност ще привлече вниманието на широк кръг потребители и ще запълни успешно моделната линия на марката. Jetour Shanhai L7 впечатлява с модерния си и агресивен дизайн. Предната част е напълно затворена, с дневни светлини и тънка лента, където капакът се среща с останалата част на автомобила. Светлините са вградени в предната броня, а в долната част дискретно се разполага отвора за охлаждане  декориран с хромирани акценти.

Интериорът на Shanhai L7 е също толкова впечатляващ, колкото и екстериорът. Вътре ще намерите двуцветно оформление с решетъчна бродерия.  Цифровият панел пред водача включва голям двоен екран за инструменталния панел и инфо-развлекателната система, всеки с размери от 12.3-инча, които плавно се сливат един в друг. Под тях е позициониран тъчскрийн екран за климатичния контрол, допълнен и с физически контролери. На борда място намира интелигентен гласов асистент с който могат да се провеждат разговори по време на движение, озвучителна система от Sony, пакет от асистенти подпомагащи шофирането които позволяват автономно шофиране от ниво 2+ и възможност за дистанционно управление на автомобила чрез мобилният телефон със скорост до 10 км/ч. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели дъри и с хладилна камера която може да охлажда до минус 6 градуса. 

За задвижване моделът разчита на хибридната система Kunpeng C-DM, разработена от Chery. Тя включва 1.5-литров, 4-цилиндров мотор с мощност 156 к.с., комбиниран с електромотор с мощност 267 к.с.. Те са съчетани с 2-степенна, DHT трансмисия, която позволява няколко режима на движение: конвенционално, комбинирано, EV и режим в който двигателят влиза в ролята на генератор за тяговата батерия с капацитет от 19.4 кВтч. Максималната скорост на автомобила е 180 км/ч., а производителят дава гаранция ,че с пълен резервоар и заредена на 100% батерия ще могат да бъдат изминати до 1300 км. Чистият електрически пробег може да достигне до 120 км., а за 18 минути, чрез бързозарядна станция собствениците ще могат да заредят батерията от 30 до 80%. 

Продажбите на Jetour Shanhai L7 в Китай вече са започнали, като цената която производителят иска за базовата версия е 18 500 долара. Най-добре оборудваната модификация, която разполага и с двупосочно зареждане, панорамен покрив и др., струва 22 800 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар