вторник, 10 септември 2024 г.

Новият Bentley Flying Spur Speed е най-мощният седан в историята на марката

 

Новото Bentley Flying Spur Speed, предефинира понятието за луксозен седан. Това е луксозна лимузина, която съчетава елегантността на класически английски автомобил с мощността и динамиката на спортен болид. Въпреки внушителните си размери, Flying Spur изглежда изключително елегантно и излъчва увереност. Стилно промененият дизайн обаче, не може да се скрие наследството от предходният модел. При по-внимателно вглеждане веднага може да установим, че по подобие на Новото Bentley Continental GT Speed и тук ни се предлага силно модифицирана и подобрена версия, която трябва да приемем за нов модел, а леко промененият дизайн на решетката и броните не могат да ни заблудят.

Ултра луксозният седан вече няма да разчита на W12-цилиндров агрегат, а се превръща в хибриден автомобил който трябва да зарадва екоактивистите. Хибридната система е пренесена почти без промяна от купето и разполага с V8-ицилиндров мотор с мощност 600 к.с., съчетан с електромотор интегрирана в 8-степенната, автоматична трансмисия, чиято обща мощност достига 782 к.с. Това осигурява на седана ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 3.5 секунди – цифри, които повечето спортни автомобили могат само да мечтаят. Благодарение на тяговата батерия с капацитет 25.9 кВтч., могат да бъдат изминати до 76 км. в изцяло електрически режим, при ограничена до 140 км/ч. скорост. Тези които желаят това да се случва по-често ще могат да заредят батерията за 2 часа и 45 минути, точно колкото трае една игра на скуош например. Производителят обещава, че с пълен резервоар и батерия ще могат да бъдат изминати 829 км.

Типично за всички модели на марката, когато отворите вратата на Flying Spur се пренасяте в свят на лукс и комфорт. Качествените материали като кожа, дърво и метал са съчетани по изключително изискан начин, създавайки атмосфера на уют и релаксация. Седалките са обгръщащи и предлагат отлична странична опора, дори при динамично шофиране. Мултимедийната система е интуитивна и лесна за използване, а аудио системата с 19 високоговорителя ще ви потопи в свят на музика. Производителят разбира се знае как да глези своите клиенти и предлага десетки вариации за персонализиране. Ако не ви стигат предлаганите 101 екстериорни цвята, 22 основни цвята на кожата с до 700 комбинации, можете да се обърнете към подразделението Mulliner. За първи път за модела се предлага функцията Wellness Seating, която предлага за четирите седалки оптимизиране на телесната температура и регулация на мускулният натиск, което би трябвало да сведе умората до минимум при дълги пътувания. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар