вторник, 20 август 2024 г.

Хибридният Jetour Shanhai L6 представен в Китай

 

Китайската марка jetour е готова с още един представител в моделното семейство Shanhai, който ще бъде наличен на местния пазар още тази седмица. Това е хибриден кросоувър модел наречен Shanhai L6, който е базиран на представеният преди две години Jetour Dashing. От наличните изображения става ясно, че новият модел разполага с различен дизайн на предната част, но въпреки това не може да скрие родството си с конвенционално задвижваният кросоувър. 

Според информацията Shanhai L6 се задвижва от 1.5 литров, бензинов мотор, куплиран с електромотор и тягова батерия с капацитет от 10.9 или 19.4 кВтч., която дава възможност за движение в изцяло електрически режим в рамките между 48 и 91 км. Обявената максимална скорост на модела е 180 км/ч. 

Интериорът е пренесен директно от Dashing, като се наблюдават разлики единствено в централната конзола между седалките. Пред водача място намира семпъл дисплей за инструментариума, а на централно място е разположен 15.3-инчов тъчскрийн дисплей за инфо-развлекателната система с гласов контрол. В серийното оборудване на Shanhai L6 са включени неща като: панорамен покрив, озвучителна система от Sony, ел. предни седалки, двузонов климатик и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар