неделя, 16 юни 2024 г.

Foton Toano V ще се предлага с ДВГ, хибридно или EV задвижване

 

Китайската дъщерна марка на BAIC - Foton, представя наследника на своят товаро-пътнически модел Toano, които ще бъде пуснат на пазара от това лято под името Foton Toano V. Новият модел е изграден върху силно модифицираната платформа от настоящото поколение и ще се предлага както в товарна, така и в пътническа версия с 9, 12 и дори 15 места. 

За сега не разполагаме с подробна информация относно механиката, но информацията сочи, че новият модел ще се предлага както с конвенционално задвижване, така и като хибрид и чисто електрическа версия, като последната ще бъде налична с автономия от 300, 400 или 500 км. Конвенционалният модел ще продължава да разчита на 2.8 литровият турбо дизелов мотор от Cummins, който покрива най-новите екологични норми. Каквато и да е информация относно хибридната версия липсва, но най-вероятно тя ще бъде представена в малко по-късен етап. 

Интериорът е модерен, оборудван с цифров инструментален панел пред водача и 10.2-инчова инфо-развлекателна система. Мултифункционалният волан и климатичната инсталация са част от серийното оборудване, а срещу доплащане ще се предлага дву или тризонова климатична инсталация. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар