четвъртък, 6 юни 2024 г.

Новото поколение на BAW BJ212 с цена от 15 200$


В Китай започнаха продажбите на новото поколение  модела BAW BJ212, който се предлага на пазара вече 60 години. Първоначално моделът е проектиран за нуждите на армията и до голяма степен е базиран на UAZ 469, но през годините претърпява значителни подобрения. Китайската класика е популярна в страната и преди няколко месеца друг китайски производител в лицето на Geely, представи модел с дизайн вдъхновен от BJ212 под името iCar V23

Новото поколение на BAW BJ212 е базирано върху съществуващото рамково шаси с твърд преден и заден мост. За задвижване моделът разчита на модерен 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 252 к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща съответно четирите колела, чрез 4WD система и блокируеми предни и задни диференциали. 

Интериорът разполага с всички налични нови технологии с които производителят разполага в момента. Цифровият информационен панел пред водача е с възможност за смяна на стила на графиките, а инфо-развлекателната система е оборудвана с 12.3-инчов тъчскрийн дисплей. Серийното оборудване е изключително богато имайки предвид, че цените на модела ще стартират от 15 200 долара. Налични на борда са редица системи подпомагащи шофирането, а срещу доплащане клиентите що могат да оборудват своите модели с интериор от изкуствена кожа, хладилно отделение и пакет камери с функцията за прозрачен капак. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар