четвъртък, 19 октомври 2023 г.

Maxus G70 е MPV модел с конвенционално задвижване

 Конвенционално задвижваната версия на Maxus Mifa 7  ще носи името Maxus G70 и ще бъде наличен на пазара в Китай още до края на този месец. Моделът е позициониран под Maxus G90 и най-вероятно ще замени постепенно Maxus G50 Plus. Визуално разликите между електрическата и бензиновата версия са значими и се виждат от пръв поглед благодарение различното оформление на предната и задната част. Силуетът обаче е същият и подсказва свързаността на двата модела. 

В интериора разлики няма. Той ще предлага място за 6 или 7 човека, а арматурното табло е оборудвано с троен цифров панел състоящ се от инструментариум пред водача, инфотайнмънт система, чрез която се управляват и различни функции на автомобила и трети дисплей пред спътника на водача предназначен за забавление. 

Задвижването на Maxus G70 се осъществява посредством 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 233 к.с. Той е куплиран серийно с 9-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните колела. Според информацията максималната скорост на MPV модела възлиза на 185 км/ч., а обявеният среден разход е 8.5л/100 км. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар